RIGA Deuren

Op zoek naar een prachtige deur, voor binnen of buiten, voor de garage of het terras? Riga is partner van vier grote deurenfabrikanten. Dat betekent dat u altijd een deur vindt die bij u past.

Lees verder

Deuren

Onze deuren vinden hun weg naar zowel de seriematige als de individuele nieuwbouw, maar ook naar de grootschalige woningrenovatie en de renovatie van beschermd stadsgezicht.

Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze. Neem contact met ons op en u krijgt een voorstel dat geheel naar uw wensen gemaakt is.

Assortiment

Riga is partner van vier grote deurenfabrikanten Austria, Weekamp, ALBO deuren en Skantrae. Dat betekent dat u altijd een deur vindt die bij u past.

Deuren partners van Riga Amsterdam
Black is beautiful Riga Amsterdam

Black is beautiful

De grote trend op woongebied is de industriële look. Dat heeft zich ook vertaald naar binnendeuren. Favoriet op dit moment zijn prachtige zwarte deuren met slanke stijlen, dorpels en lijnen. Deze deuren vormen een echt statement in ieder interieur.

Natuurlijk kunt u ook deze deuren bestellen bij RIGA. Wij leveren houten deuren die zwart glans worden gespoten met veel verschillende vlakverdelingen en bijpassende deurgrepen.

Stalen deuren

Gaat u voor meer exclusiviteit dan kunt u ook kiezen voor de stalen deuren. Deze stalen deuren worden geleverd met een stalen kozijn, zwarte scharnieren en bijpassend deurbeslag. De deuren zijn ook verkrijgbaar als dubbele deuren.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden