Elemental Rigid Core PVC Vloeren

De nieuwe vloeren collectie ELEMENTAL Rigid Core 0.55 van ASPECTA™ combineert een prachtige look met de nieuwste technologie tot een uiterst hoogwaardige vloer.

Lees verder

ELEMENTAL Rigid Core 0.55 van ASPECTA™

De nieuwe vloeren collectie ELEMENTAL Rigid Core 0.55 van ASPECTA™ combineert een prachtige look met de nieuwste technologie tot een uiterst hoogwaardige vloer.

Wanneer comfort, snelle montage en reductie van het loopgeluid een belangrijke rol spelen, adviseren wij de ELEMENTAL Rigid Core 0.55 vloer met DropLock 100™, die zwevend en zonder lijm wordt gelegd. Door de speciale eigenschappen van deze vloer wordt de keuze eenvoudig, want de vloer is duurzaam, vormbestendig en 100% waterdicht en daardoor ideaal voor badkamers, keukens en serres.

Het innovatieve, modulaire vloersysteem combineert een aantrekkelijk uiterlijk met de allermodernste technologie. De kern van de vloer wordt gevormd door de 3,65 mm sterke kernstructuur uit geëxtrudeerd vinyl met de innovatieve Rigid Core Technology™, waarop een 0,55 mm dikke toplaag wordt aangebracht. Een 1,0 mm dikke HDPE-onderlaag compenseert kleine oneffenheden in de ondergrond en dempt geluiden tot 20 dB. 

Woonkamer met een PVC vloer van Elemental Rigid Core PVC Plank ES530210 Modern Oak Graphite

PVC plankenvloer in 6 kleuren

De dessins van de Oak serie zijn in Natual Oak en Country Oak structuren verkrijgbaar en hebben een natuurlijk uitziend oppervlak, zijn vuilafstotend en bijzonder onderhoudsvriendelijk.

 Dankzij het uitgebreide gamma van elegante dessins is het vinden van de perfecte vloer voor uw project eenvoudiger dan ooit.

 

Interieur met een Elemental Rigid Core PVC vloer van Country Oak Natural

PVC vloer in beton look in 5 kleuren

De dessins van de Authentic Concrete serie zijn in verschillende beton look kleuren verkrijgbaar, hebben een natuurlijk uitziend oppervlak, zijn vuilafstotend en bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Dankzij het uitgebreide gamma van elegante dessins is het vinden van de perfecte vloer voor uw project eenvoudiger dan ooit.

 

Interieur met een Elemental Rigid Core PVC vloer van Country Oak Natural