Rubio® Monocoat buitenlijn

Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector is een rasechte ‘monocoat’ die geschikt is voor het kleuren en beschermen van alle buitenhout in één enkele laag. De eenvoudige toepassing en onderhoud maken van deze olie voor buitenhout een uiterst gebruiksvriendelijk product.

Bestel Online

Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner

Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner is voorbereidende reiniger voor het schoonmaken van alle types buitenhout zoals houten patio’s, hekken, buitendeuren, carports en terrassen.

Deze cleaner ontgrijst en verwijdert groene aanslag en vuil.

  • Verpakking: fles 100 ml en 1 L, jerrycan 5 L.
  • Verbruiksindicatie: circa 15 m2/L.
  • Kan op alle houttypes gebruikt worden.
  • Nieuw, vergrijsd en vooraf behandeld hout moeten eerst behandeld worden met RMC Exterior Wood Cleaner.
  • Na reiniging kan de Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector worden aangebracht. Schuren is niet nodig!

 

Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner

Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector

Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector is een rasechte ‘monocoat’, geschikt voor het kleuren en beschermen van alle buitenhout in 1 enkele laag. De eenvoudige toepassing en onderhoud maken van deze olie een uiterst gebruiksvriendelijk product.

De geavanceerde technologie van de moleculaire binding, waarop de werking van Rubio Monocoat gebaseerd is, maakt Rubio Monocoat oliën niet alleen duurzaam, maar ook uiterst economisch en gebruikersvriendelijk.

De Rubio Monocoat olie gaat in enkele ogenblikken een moleculaire binding aan met de cellulosevezels in de bovenste microns van het hout. Er ontstaat geen filmvorming en het hout wordt niet verzadigd. Door deze unieke technologie onderscheidt Rubio Monocoat zich al jaren van andere producten voor houtbescherming.

Kleuren Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector