MDF Plinten

Bij Riga begrijpen we dat de juiste afwerking een wereld van verschil maakt. Daarom bieden wij Prachtige MDF Plinten, passend bij de uitstraling van uw vloer.

Lees verder

Plinten: de Perfecte Afwerking van al uw vloeren

Bij Riga Vloeren en Kozijnen begrijpen we dat de juiste afwerking een wereld van verschil kan maken in de uitstraling van uw vloeren. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie MDF plinten aan in diverse afmetingen, zodat u de perfecte pasvorm kunt vinden voor uw project.

Onze MDF plinten zijn van hoge kwaliteit en bieden een duurzame oplossing voor de afwerking van uw vloeren.

Bij Riga Vloeren en Kozijnen geloven we in het belang van hoogwaardige afwerking en streven we ernaar om uw ruimtes te transformeren met onze prachtige MDF plinten. Of u nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging of een opvallend element in uw interieur, wij hebben de perfecte plint voor u.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze MDF plinten en hoe ze kunnen bijdragen aan de verfraaiing van uw leefomgeving. Wij verheugen ons erop u te helpen bij het creëren van de ruimte van uw dromen.

MDF Plint bij verouderde visgraat vloer Antique Provence

Wat maakt onze MDF plinten bijzonder?

N

Contactgeluid Reducerend

Wilt u genieten van een stillere en vredigere leefomgeving? Onze geluid reducerende MDF plinten zijn voorzien van een rubberen strip, die geluidsoverdracht minimaliseert. Dit is vooral handig in ruimtes waar rust en privacy belangrijk zijn.

N

Vochtwerende Kwaliteit (V313)

Onze MDF plinten zijn van vochtwerende kwaliteit, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. Deze plinten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van vochtige omgevingen.

N

Expert Advies

Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste MDF plinten voor uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en helpen u graag bij het maken van de beste keuze.

N

Diverse Stijlen

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een klassieke uitstraling of een meer moderne esthetiek, onze MDF plinten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen en afwerkingen. Zo kunt u de perfecte plint kiezen die bij uw interieur past.

N

Duurzaamheid

Onze MDF plinten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen dagelijkse slijtage. Ze behouden hun kwaliteit en elegantie, ongeacht hoe intensief uw leefomgeving wordt gebruikt.

N

Voorgelakt of grondverf

Voor uw gemak bieden we MDF plinten die voorgelakt zijn of twee keer in de grondverf zijn gezet. Dit bespaart u tijd en moeite bij de installatie, en zorgt ervoor dat uw plinten er meteen professioneel uitzien. Na montage zal de schilder ten alle tijden nog de plinten moeten nalopen.

Contactgeluidreducerende strips

Onze geluidreducerende MDF plinten zijn voorzien van een rubberen strip, die geluidsoverdracht minimaliseert. Dit is vooral handig in ruimtes waar rust en privacy belangrijk zijn. De geluidreducerende strips zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Contactgeluidreducerende strip zwart
Contactgeluidreducerende strip Zwart 25 mtr
Contactgeluidreducerende strip bruin
Contactgeluidreducerende strip bruin 25 mtr
Contactgeluidreducerende strip licht bruin
Contactgeluidreducerende strip lichtbruin 25 mtr
Contactgeluidreducerende strip wit
Contactgeluidreducerende strip Wit 25 mtr