Aspecta Contours PVC Vloeren

De Aspecta Contours collectie PVC vloeren bestaat uit maar liefst 4 verschillende formaten, 8 verschillende motieven en diverse kleuren.

Lees verder

Deze vloeren zijn helaas uit de collectie en niet meer leverbaar.

Aspecta Contours PVC vloer in 8 kleuren

ASPECTA™ CONTOURS Chambord

Chambord heeft een chevron (visgraat) met enkele plank, creëert met zijn genereus en opvallend chevron-motief een gedurfd ontwerp met een indrukwekkend effect op de vloer.

Vooral in de lichtere, modieuze tinten is het resultaat verbluffend. Zijn synchrone embossering zorgt voor meer diepte en authenticiteit en geeft Chambord een gesofisticeerde uitstraling met een krachtig statement.

Chambord is een massieve luxe vinyl tegel (LVT) met een dikte van 8 mm en een gebruikslaag van 0,55 mm dik, die ter bescherming een Duraspect Extreme Surface Protectant™ coating van ASPECTA heeft voor ongeëvenaarde slijtvastheid en vlekwering.

Een innovatief nieuw productieproces levert ISOCORE-panelen die de uitstraling van een ambachtelijke hardhouten vloer hebben – maar eenvoudig kunnen worden geplaatst en onderhouden. Een in de fabriek aangebrachte HDPE-onderlaag is geluiddempend en verhoogt het comfort onder de voeten.

Aspecta Contours Chambord Legpatroon 1
Aspecta Contours Chambord Legpatroon 3

ASPECTA™ CONTOURS Chantilly

Chantilly onderscheidt zich door een groot whalebone-motief: een reusachtige interpretatie van een visgraat. Het is misschien wel het subtielste en modernste product van de collectie.

De echte verrassing is het rustgevende effect dat Chantilly door zijn formaat in een ruimte creëert.

Aspecta Contours Chantilly Legpatroon whalebone enkele plank

Het DropLock 400 profiel maakt de verbinding van de korte einden van een plank met de lange rand van een plank mogelijk om een herringbone/whalebone-motief te creëren zoals bij gelijmde vloerbedekkingen, maar dan met een zwevende vloer.

ASPECTA™ CONTOURS Tarascon 

Tarascon bestaat uit lange, brede planken met vooraf gemonteerd basketweavemotief en brengt een klassiek motief in een nieuwe vorm: een alternatieve klassieker en het meest traditionele decor.

De Scandinavische invloed is sterk aanwezig in de basketweave-look, maar deze is nonchalanter.

Het Tarascon design draait allemaal rond hygge: het Deense woord voor een levensstijl die houdt van dingen die het leven een beetje eenvoudiger, gezelliger en betekenisvoller maken. Dat is precies wat Tarascon u schenkt

Aspecta Contours Tarascon Legpatroon gevlochten

Het patroon op de Tarascon-plank wordt gecreëerd door kleine LVT-planken te verbinden. Die zijn voorzien van microafschuining en synchrone embossering op het vaste ISOCORE-paneel, wat de hardhouten uitstraling een bijzonder realistische uitstraling geeft en de warmte van het product benadrukt.

ASPECTA™ CONTOURS Versailles

Versailles is een groot element met vooraf gemonteerde kleine planken in Chevron-design, dat een kleiner chevron-patroon toont wanneer geïnstalleerd.

Het eindresultaat is een hoogstaande designer look met Europese invloeden die in de meest uiteenlopende commerciële omgevingen kan worden gebruikt.

Zijn continentale charme komt overal tot zijn recht: zowel in de kleinhandel als in de horeca.

Het chevron-patroon Versailles is de nieuwe gouden standaard in vloerbekleding.

Aspecta Contours Versailles Legpatroon visgraat

Om het Versailles effect te creëren monteert ASPECTA™ kleine chevron-vormige stukjes LVT – elk met een microafschuining – op een vast ISOCORE-paneel, dat vervolgens in een chevron wordt gesneden en voorzien wordt van ons DropLock 100-profiel.

Punttegen-punt geïnstalleerd resulteren de A- en B-planken op elke Versailles-plank in een Chevron-patroon.