Elemental Rigid Core PVC Vloeren

De nieuwe vloeren collectie ELEMENTAL Rigid Core 0.55 van ASPECTA™ combineert een prachtige look met de nieuwste technologie tot een uiterst hoogwaardige vloer.

Lees verder

Deze vloeren zijn helaas uit de collectie en niet meer leverbaar.

De nieuwe vloeren collectie ELEMENTAL Rigid Core 0.55 van ASPECTA™ combineert een prachtige look met de nieuwste technologie tot een uiterst hoogwaardige vloer.

Wanneer comfort, snelle montage en reductie van het loopgeluid een belangrijke rol spelen, adviseren wij de ELEMENTAL Rigid Core 0.55 vloer met DropLock 100™, die zwevend en zonder lijm wordt gelegd. Door de speciale eigenschappen van deze vloer wordt de keuze eenvoudig, want de vloer is duurzaam, vormbestendig en 100% waterdicht en daardoor ideaal voor badkamers, keukens en serres.

Het innovatieve, modulaire vloersysteem combineert een aantrekkelijk uiterlijk met de allermodernste technologie. De kern van de vloer wordt gevormd door de 3,65 mm sterke kernstructuur uit geëxtrudeerd vinyl met de innovatieve Rigid Core Technology™, waarop een 0,55 mm dikke toplaag wordt aangebracht. Een 1,0 mm dikke HDPE-onderlaag compenseert kleine oneffenheden in de ondergrond en dempt geluiden tot 20 dB. 

8476526X Iconic Oak Albano 220x1510 XL PVC Plank Eiken Eetkamer 457330663 Riga Vloeren Amsterdam

PVC plankenvloer in 6 kleuren

Maak uw keuze uit zes houttypen in trendy kleuren, van verzadigd warmbruin tot koelere grijstinten. De planken beschikken over een uniek en realistisch design met minimale patroonherhaling.

Dankzij het uitgebreide gamma van elegante dessins is het vinden van de perfecte vloer voor uw project eenvoudiger dan ooit.

8476501X Iconic Oak Prespa 220x1510 XL PVC Plank Eiken Woonkamer 1195181689 Riga Vloeren Amsterdam

Kleurimpressies

Klik op een afbeelding voor een impressie van de verschillende kleurmogelijkheden.