Eiken Planken

Riga vloeren en kozijnen is een trotse partner van de Plankencentrale. Als enige verkooppunt in groot Amsterdam hoeft u dus niet al te ver te rijden.

Lees verder

Geschaafd meubelhout

Bent u op zoek naar geschaafd meubelhout? Wij bieden een enorme keuze aan vierzijdig geschaafde planken. De diktes van de planken zijn 4,8 mm, 15 mm, 20 mm, 28 mm en 42 mm. Deze planken leveren wij in verschillende breedtes, lengtes en kwaliteiten.

Houtzagerij
Eiken planken

Regionale inkoop

Wij vinden dat er in Europa veel mooie loofhoutsoorten groeien en daarom kopen we zoveel mogelijk regionaal in. Een groot deel van onze inkoop vindt plaats in Nederland en de ons omringende landen zoals Frankrijk, Duitsland en Oost-Europa.

Onderstaande maatvoering van vierzijdig geschaafd hout hebben wij standaard op voorraad. Heeft u een afwijkende maat nodig? Wij kunnen alles voor u bestellen en binnen enkele dagen ligt uw bestelling bij ons klaar.

Europese loofhouthoutsoorten

Het groeigebied van het bekantrechte Europese eiken, van de Plankencentrale.nl is Tsjechië, Frankrijk en Duitsland. Deze houtsoort kopen wij rechtstreeks in als stammen of gezaagde planken bij zagerijen.

logo plankencentrale
Maatvoering Plankencentrale

Neem gerust even contact op voor meer informatie.