Dé vloerenspecialist voor nieuwbouwprojecten

Gefeliciteerd met uw nieuwbouwwoning of -appartement!
Hét moment om stil te staan bij een mooie vloer. Kom zeker eens langs in onze showroom met een ruime keuze van houten-, PVC- en laminaatvloeren. Onze verkoopspecialisten geven u graag deskundig advies.

Bezoek de showroom

Collectiviteitskorting

Voor veel nieuw­bouw­projecten gelden onze aantrekkelijke voordeel­regelingen of inkoopcollectieven. Vraag uw collectiviteitskorting aan.

Uitgelicht: Riga als vloerspecialist in het nieuwbouwproject Weespersluis

Kopers van een woning uit het nieuwbouwproject ‘Weespersluis’ hebben in diverse wijken gekozen voor Riga als vloerspecialist. In ruim 150 woningen hebben wij vloer(en) en/of trapbekleding mogen realiseren en met succes afgerond. Een eiken vloer, laminaat, pvc-trapbekleding vrijwel alles is mogelijk. Passend bij uw wensen en beoogde uitstraling.

Plannen maken doen we vooraf zodat de verwachtingen helder zijn. En zodat eventuele voorinspecties al in te plannen zijn. In onze showroom kunt u veel vloeren en materialen bekijken. Daarnaast geven wij u deskundig advies gebaseerd op jarenlange ervaring. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden heeft u één aanspreekpunt. Dat is uw persoonlijke procesbegeleider. Wij werken met een voor- en eindinspectie en natuurlijk gaan we voor een topoplevering met het rapportcijfer 10!

Nieuwbouwproject Weespersluis Vechtrijk

In Lanenrijk uit het nieuwbouwproject Weespersluis hebben wij diverse vloeren en trapbekledingen gerealiseerd.

Veel van onze vloeren zijn te combineren met vloerverwarming/-koeling.

Vloerverwarming en -koeling in uw nieuwbouwwoning

Veel van onze vloeren zijn te combineren met vloerverwarming en/of -koeling.

Bij het samenstellen van onze vloerencollectie houden we hier rekening mee. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Houten vloer in uw nieuwbouwwoning

Het leggen van een houten vloer in nieuwbouwwoningen doen wij al jaren. Vanuit die kennis weten wij waar we op moeten letten. Zo is het goed om in het voortraject bijvoorbeeld de vochtgehaltes in de woning op te meten en om de werkvloer te controleren om zo de beste installatiemethode toe te passen.

Wij zorgen voor een efficiënte planning om deze werkzaamheden uit te voeren. Zo kunt u, zonder enige vertraging, jarenlang van uw houten vloer genieten.

Maison 1580 cote d azur eiken 8st 1288x244x8mm 2 51m Riga Vloeren Amsterdam

Hout heeft een warme, rustige natuurlijke uitstraling.

Pvc-vloeren kennen verschillende mogelijkheden en uitstralingen.

Pvc-vloer in uw nieuwbouwwoning

De hit van dit moment: pvc-vloeren. Onder andere door diverse uitstralingsmogelijkheden, het onderhoudsgemak en de eenvoudige combinatie met vloerverwarming en/of -koeling. In veel pvc-vloeren zijn de patroonstructuren zichtbaar een voelbaar. Als koper heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten patronen. Een plankenlook, tegellook, maar ook plaatsing in een visgraat of Hongaarse Punt behoort tot de mogelijkheden.

Voor een goede plaatsing van de pvc-vloer is een goede voorbereiding noodzakelijk. Denk hierbij aan het opmeten van vochtgehaltes in de woning en het controleren van de werkvloer om zo de beste installatiemethode toe te passen. Wij zorgen voor een efficiënte planning om deze werkzaamheden uit te voeren. Zo kunt u, zonder enige vertraging, genieten van een prachtige vloer die zorgt voor jarenlang wooncomfort.