RIGA Kozijnen

Mooie kozijnen zijn een enorme meerwaarde voor een pand. Wij zijn specialist op het gebied van bijzondere kozijnen die vaak in oude gebouwen zitten. Naast de esthetische kant zorgen goede kozijnen ook voor een prettig binnenklimaat.
Lees verder

Karakteristieke kozijnen

RIGA is specialist op het gebied van kozijnen voor panden waarbij het gevelbeeld niet gewijzigd mag worden. Dat zijn vaak karakteristieke panden in een centrum. Samen met onze leverancier hebben wij een grote expertise ten aanzien van de specifieke eisen die voor dat soort situaties gelden opgebouwd.

Karakteristieke kozijnen in Amsterdam geleverd door Riga Vloeren en Kozijnen
RIGA maakt en monteert alle kozijnen op maat. Wij dragen het risico van de maatvoering. Het tekenwerk voor een vergunningaanvraag kan door ons verzorgd worden.

Het leveringsprogramma omvat inhaakkozijnen maar ook elementen die geschikt zijn voor montage in de negge.

Onze kozijnen worden standaard geleverd met HR++ beglazing, voorzien van dubbele tochtwering en de beste verfafwerking.

Naast kozijnen leveren wij ook binnendeuren, van eenvoudige projectdeuren tot fraaie exemplaren met panelen.

Betrouwbare partner

De kozijnenafdeling van RIGA heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor gemeente, bouwbedrijven, ontwikkelaars en andere die het vervangen van gevelkozijnen vanuit een professionele hoek benaderen. RIGA is landelijk actief en monteert met minimale overlast.

Karakteristieke kozijnen in Amsterdam geleverd door Riga Vloeren en Kozijnen
Wat mag u van ons verwachten:

  • Een scherpe prijs
  • Goede voorbereiding middels advies en ondersteuning
  • Montage gemak met minimale overlast
  • Goede service
  • Dubbele tochtwering en HR ++ beglazing
  • Perfecte geluid- en isolatiewaarden

Meer info: neem gerust contact op met ons verkoopteam. Wij stellen een gratis offerte voor u op en na opdracht zal RIGA het hele traject in overleg met u realiseren.

Assortiment Kozijnen

Bij RIGA kunt u uw kozijn op maat bestellen. Honderden kozijnen voor een groot project of heel specialistische kozijnen voor een prachtig oud pand? Bij ons kunt u terecht. Samen met onze leverancier hebben wij een grote expertise opgebouwd voor dit soort projecten.

Wij kunnen zowel houten als kunststoffen kozijnen leveren met diverse afwerkingen en accessoires waardoor elke klant het perfecte raam kan samenstellen.

Een oplossing voor elke bouwsituatie

Wij bieden oplossingen die perfect in elke bouwsituatie kunnen worden geïntegreerd. Ook voor de moderne, grote glasoppervlakken die momenteel door veel architecten worden toegepast, zorgen wij voor stabiele kozijnen.

Wij kunnen kozijnen leveren met extra’s zoals:

  • Geluidswering
  • Extra energiebesparing
  • Inbraakwerende voorzieningen.

 

Lekker inhaken

Iedere dag komen er nieuwe projecten op ons bureau die uitgewerkt moeten worden. De belangrijkste reden daarvoor is dat we een groot specialisme op het gebied van kozijnen voor de authentieke Amsterdamse woningen hebben.

De ramen zijn een bepalend onderdeel van het mooie aanzicht van het huis en moeten ook zo blijven. Hoe kunnen we dan toch zorgen voor een optimale isolatie? Door te werken met een inhaakkozijn. De buitenkant blijft exact hetzelfde en de het nieuwe kozijn wordt aan de binnenkant geplaatst. Het kan overigens zijn dat er wel hout-herstel nodig is voor enkele stijlen of dorpels.

Inhaakkozijn

Schuiframen worden draai/kiepramen. Achter het huidige kozijn wordt een nieuw frame geplaatst met HR++ glas. Dit betekent een optimale isolatie en tochtwering, ook door de dubbele kierdichting. Een prachtige oplossing: het mooi Amsterdamse aangezicht blijft hetzelfde en wordt zelfs nog verfraaid, er is een optimale isolatie en tochtwering en het onderraam kan open voor frisse lucht.

 

Heeft u een project waar u (maat)kozijnen nodig heeft? Neem gerust even contact op voor een afspraak.

WoodLine Kozijnen
WoodLine Kozijn
WoodLine Kozijn