Vloerrenovatie

Riga Vloeren en Kozijnen is óók uw partner voor het nieuw leven inblazen van uw oude parketvloer. Met onze professionele schuur- en oliebehandelingsservice herstellen wij uw vloeren in hun oorspronkelijke pracht.

Offerte aanvragenContact opnemen

Renovatie van houten vloeren

Heeft uw vloer zijn glans verloren door jarenlang gebruik? Zijn krassen en vlekken de norm geworden? Maakt u zich geen zorgen! Onze deskundige vakmensen staan klaar om uw oude vloer weer nieuw leven in te blazen met ons uitgebreide scala aan diensten. Met meer dan 22 jaar ervaring in de branche zijn we gepassioneerd over het transformeren van uw vloeren en het herstellen van hun oorspronkelijke pracht.

Stofvrij schuren & polijsten

Onze diensten omvatten stofvrij schuren met behulp van geavanceerde  apparatuur, waarbij we uw vloer door 3 schuurgangen leiden om eventuele onvolkomenheden te verwijderen. Daarna polijsten we uw vloer om de laatste oneffenheden eruit te halen.

Vervolgens wordt de vloer weer in de olie gezet. We bieden een brede selectie van Rubio® Monocoat oliën in ruim 40 kleuren om uw vloer een frisse uitstraling te geven en te beschermen tegen toekomstige slijtage.

Kies voor deze service en geniet van een “nieuwe” vloer zonder krassen en vlekken, met een prachtige afwerking die uw ruimte nieuw leven inblaast. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe we uw oude vloer kunnen transformeren tot een pronkstuk van uw huis. Wij zijn er trots op uw vloer nieuw leven in te blazen!

Bij Riga Vloeren en Kozijnen begrijpen we dat u geen tijd wilt verspillen aan lange wachttijden. Daarom bieden we snelle service zonder in te boeten aan kwaliteit. Onze offertes zijn altijd op maat gemaakt, afgestemd op uw specifieke behoeften, en we bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Offerte vloerrenovatie aanvragen

U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Gyroscoopweg 6 in Amsterdam. Hier kunt u onze ruime collectie van houten vloeren, laminaat, PVC en LVT vloeren bekijken en vergelijken. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu een klassieke, moderne of landelijke stijl wilt, bij Riga Vloeren en Kozijnen vindt u altijd de perfecte oplossing voor uw interieur.

We werken graag op afspraak, zodat we ruim de tijd hebben om u ongestoord te kunnen adviseren.

De Showroom van Riga Vloeren en Kozijnen in Amsterdam.