Elemental Isocore PVC Vloeren

De Elemental Isocore PVC designvloer heeft een luxe uitstraling met mooie schuine kanten. De vinyl tussenlaag is voorzien van de ISOCORE Technology™. De vloer is 100% waterbestendig, ideaal voor badkamers en keukens.

Lees verder

Deze vloeren zijn helaas uit de collectie en niet meer leverbaar.

De Elemental PVC vloer met Isocore is een multilayer PVC vloer die een aantrekkelijk uiterlijk combineert met de meest recente technologie om u het vloermateriaal van de toekomst te bieden.

De kern van dit materiaal bestaat uit innovatieve ISOCORE Technology™, een geëxtrudeerde, vinyl structuurkern met gesloten cellen. Dankzij zijn unieke receptuur en constructie is Elemental Multilayer zeer robuust en dimensionaal stabiel. Deze is zelfs 100% waterbestendig en is dan ook de ideale keuze voor badkamers en keukens.

Ondanks zijn meerlaagse structuur is Elemental Multilayer opmerkelijk licht en compact. In combinatie met het DROPLOCKTM-systeem kan deze bovendien snel worden gemonteerd.

Elemental Rigid Core PVC Vloer receptie
Woonkamer Elementals Isocore

Kernmerken van Isocore

 • Houtembossering met een extra-mat oppervlak.
 • Houtdesigns in XL Planken, chevron en visgraat.
 • Steendesigns op vierkante en rechthoekige tegels.
 • Hoog geluidsisolatieniveau (18 dB).
 • 100% waterbestendig.
 • Geschikt voor gebruik met vloerverwarming.
 • Vooraf aangebracht ondervloer inbegrepen.
 • Hoge dimensionale stabiliteit.
 • Compenseert kleine oneffenheden in de ondergrond.
 • Kan rechtstreeks op het bestaande oppervlak worden gelegd.
 • Uiterst snelle en gemakkelijke montage met het DroplockTM-systeem.
 • Geschikt voor ruimten/kamers van maximaal 1000 m2 (33 m x 33 m) zonder expansiekoppelingen!
 • 20 jaar garantie in particuliere woningen.

Elemental XL PVC Planken

De Elemental XL Plank met Isocore Technology heeft een innovatie, slijtbestendige DuraspectTM-afwerking die het gevoel van hout combineert met de voordelen van luxueus vinyl. De planken beschikken over een uniek en realistisch design met minimale patroonherhaling.

Verkrijgbaar als Multilayer en Dryback in veertien kleuren.

Woonkamer met Elemental Rigid Core PVC plank Ridge Oak Silver

Kleurimpressies

Klik op een afbeelding voor een impressie van de verschillende kleurmogelijkheden.

Elemental Isocore Visgraatmotief

Het visgraatmotief kreeg deze naam omdat het op het skelet van een vis lijkt. Met zijn kenmerkende, ‘gebroken zigzag’-vorm straalt dit historische patroon luxe uit.

Maak uw keuze uit zes houttypen in trendy kleuren,  van verzadigd warmbruin tot koelere grijstinten. Deze collectie beschikt over DroplockTM 400 voor de Multilayer serie die een snelle en gemakkelijke montage ondersteunt.

Verkrijgbaar als Multilayer én Dryback in zes kleuren.

Woonkamer Elementals Isocore Visgraat Albano

Elemental Isocore Hongaarse punt

Met de Hongaarse punt (ook wel het Chevron motief) geeft Elemental een gewaagde draai aan het traditionele visgraatpatroon.

Met hun schuine uiteinden komen de PVC planken perfect in het midden samen om scherpe lijnen en een opvallende V-vorm tot stand te brengen.

Maak uw keuze uit zes houttypen in trendy kleuren, van warmbruin tot koelere grijstinten. Deze collectie beschikt over de DroplockTM 100 voor de meerlaagse serie.

Verkrijgbaar als Multilayer én Dryback in zes kleuren.

Elemental Isocore tegels vierkant

Luxueuze vinyl tegels in een natuurlijke steen-/beton-look. Het karakteristieke effect van stenen oppervlakken kan iedere ruimte onmiddellijk aantrekkelijker maken. De designs zijn ambachtelijk gemaakt om de unieke uitstraling van natuurlijk steen vast te leggen. Verkrijgbaar als Multilayer en Dryback in twaalf kleuren.  

Kleurimpressies

Klik op een afbeelding voor een impressie van de verschillende kleurmogelijkheden.

Elemental Isocore tegels rechthoek

Deze zorgvuldig ontworpen collectie bestaat uit vier verschillende kleuren. Deze tegels combineren een verbluffend uiterlijk met superieure duurzaamheid voor optimale tevredenheid. Verkrijgbaar als Multilayer én Dryback in vier kleuren.