EKO Collectie PVC Vloeren

Bekijk de EKO collectie PVC vloeren van Riga. Riga heeft een ruime collectie van PVC vloeren in verschillende typen en kleuren op voorraad.

Lees verder

Kenmerken EKOFLOORS PVC-vloeren

Dankzij hun hoge kras- en slijtvastheid gaan de EKOFLOORS vloeren jarenlang mee, waardoor ze een duurzame investering vormen. Bovendien worden de grondstoffen voor deze vloeren gewonnen uit 100% schoon materiaal, wat resulteert in geen schadelijke uitstoot. Ze bevatten geen schadelijke weekmakers of giftige stoffen, waardoor ze veilig zijn voor gebruik in huis.

De verpakkingen van EKOFLOORS vloeren zijn op waterbasis en volledig recyclebaar, waardoor ze bijdragen aan een verminderde milieubelasting. Bovendien kunnen EKOFLOORS PVC-vloeren na gebruik 100% gerecycled worden, wat de circulaire economie bevordert en afval minimaliseert.

Om de ecologische voetafdruk verder te verkleinen, wordt het transport van de goederen uitgevoerd met langzaam varende schepen die minder uitstoot veroorzaken. Dit draagt bij aan een meer milieuvriendelijke distributie van de producten.

Amazone herringbone sfeerfoto

EKO Herringbone

PVC-visgraatvloer die indruk maakt. De planken hebben een slijtlaag van 0,55 mm en zijn verkrijgbaar als klik- en plakvariant.

Colorado kingsize sfeerfoto

EKO Kingsize

PVC-vloer van extra grote planken met een realistische houtlook en een slijtlaag van 0,55 mm. Verkrijgbaar al plak-PVC.

Andes excellent sfeerfoto

EKO Excellent

PVC-vloer realistische houtlook planken met met duurzame slijtlaag van 0,55 mm. Verkrijg­baar in zowel klik- als plakvarianten.

Cuba solid sfeerfoto

EKO Solid

PVC-vloer met realistische, tastbare structuur en een slijtlaag van 0,3 mm. Verkrijgbaar als klik- als plakvariant.

Graniet stone sfeerfoto

EKO Stone

PVC-vloer in tegelvorm met een luxe uitstraling in diverse kleuren en een slijtlaag van 0,55 mm. Verkrijg­baar als klik- en plakvloer.

EKO Herringbone collectie

Visgraatvloeren zijn momenteel enorm in trek, en dat is begrijpelijk. Deze vloeren zijn ontworpen om te imponeren en zijn verkrijgbaar in zowel klik- als plakvarianten.

De kwaliteit van deze visgraatvloeren is uitstekend, met een slijtlaag van maar liefst 0,55 mm op alle vloeren.

Duurzaamheid en elegantie vormen een perfecte combinatie in de EKO Herringbone collectie.

EKO Kingsize Collectie

Het plankformaat van de Kingsize vloeren is extra groot, met afmetingen van maar liefst 23,5 x 150,5 cm. De planken zijn voorzien van een realistische textuur, waardoor het lijkt alsof je naar een echte houten vloer kijkt.

Alle kingsize vloeren zijn uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm, waardoor ze jarenlang meegaan en een duurzame keuze vormen. De vloeren van de EKO Kingsize collectie zijn verlijmbare vloeren.

Wanneer je kiest voor de EKO Kingsize collectie, kies je voor kwaliteit, duurzaamheid én stijl.

EKO Excellent collectie

Op zoek naar een PVC-vloer met een eigentijdse, strakke uitstraling of de warmte van een houten vloer? De PVC-vloeren uit de EKO Excellent collection hebben een uitgebreide selectie, die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Elke vloer uit deze collectie is voorzien van een duurzame slijtlaag van 0,55 mm en heeft realistische houtlook planken. De EKO Excellent collection is beschikbaar in zowel klik- als plakvarianten. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor EKOFLOORS.

EKO Solid collection

De perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit komt samen in de EKO Solid collection.

Door de slijtlaag van 0,3 mm is deze PVC-vloer ideaal voor huishoudelijk gebruik.

De EKO Solid collection is beschikbaar in zowel klik- als plakvarianten en door de realistische, tastbare structuur zijn deze PVC-vloeren niet te onderscheiden van echte houten vloeren.

EKO Stone Collectie

Realistische tegelformaten met een luxe uitstraling, dat vind je in de EKO Stone collection van EKOFLOORS.

De vloeren uit deze collectie hebben een voelbare structuure en zijn beschikbaar in diverse kleuren: van wit marmer tot een zwarte betonlook. Ervaar de praktische voordelen van een PVC-vloer.

De meeste PVC-vloeren uit de EKO Stone collection hebben een slijtlaag van 0,55 mm en zijn verkrijgbaar als klik- en plakvloeren. Ontdek de duurzame vloeren van EKOFLOORS en laat je inspireren.