Riga Collectie PVC Vloeren

Bekijk de eigen collectie van Riga PVC vloeren. Riga heeft een ruime collectie van PVC vloeren in verschillende typen en kleuren op voorraad.

Lees verder

Twee systemen voor uw PVC-vloer

Click PVC. Alle vloeren uit de Riga Vloeren click collectie zijn dankzij het uniclick-systeem eenvoudig te leggen. Deze systeem is gemaakt van Rigid PVC. In combinatie met een geschikte ondervloer is dit dé oplossing voor bijna elke basisvloer.

Onze click PVC-vloeren zijn, in combinatie met een ondervloer, extra geluiddempend. Hierdoor zijn de Riga Vloeren click PVC-vloeren goed toepasbaar in appartementen waar een 10dB geluidsnorm geldt (mede afhankelijk van de constructievloer).

Dry-back PVC. De vloeren uit de Riga Vloeren dry-back collectie worden rechtstreeks op de basisvloer verlijmd. Hierbij is essentieel dat de ondergrond wordt geëgaliseerd, er mogen geen oneffenheden in basisvloer zitten.

Door de uitstekende warmtedoorlatendheid zijn onze dry-back PVC-vloeren zeer goed toepasbaar in combinatie met vloerverwarming.

Kenmerken PVC

Onderhoudsvriendelijk
Eenvoudig en snel te leggen
Verkrijgbaar in alle kleuren
Ook voor vloerverwarming
Lange levensduur

Riga Vloeren Living Collectie

De Riga Vloeren Living collectie PVC vloeren komt in 5 verschillende kleuren. Elke kleur is verkrijgbaar in zowel de click als de dry-back variant.

De slijtlaag van deze collectie heeft een dikte van 0,3 mm. Hierdoor zijn de vloeren uit de Riga Vloeren Living collectie bestand tegen zwaar huishoudelijk gebruik en hebben de vloeren een gemiddelde levensduur van 30 jaar.

De stroken van de dry-back PVC varianten zijn 122,9 cm lang en 23,8 cm breed. De stroken van de click varianten zijn 122 cm lang en 22,5 cm breed.

Riga Vloeren Italian Collectie

De Riga Vloeren Italian collectie komt in 10 verschillende kleuren. Voor elke woonstijl een passende kleur! De vloeren uit deze collectie zijn verkrijgbaar in click PVC.

Om het effect van een plankenvloer te creëren zijn de PVC-vloeren van de Riga Vloeren Italian collectie voorzien van een geaccentueerde velling kant.

De slijtlaag van deze collectie heeft een dikte van 0,3 mm. Hierdoor zijn de vloeren uit de Riga Vloeren Living collectie bestand tegen zwaar huishoudelijk gebruik en hebben deze PVC-vloeren een gemiddelde levensduur van 30 jaar.

De stroken uit deze collectie zijn 122 cm lang en 22,5 cm breed.

Riga Vloeren Kingsize Collectie

De Riga Vloeren Kingsize collectie komt in 10 verschillende kleuren. De stroken uit deze collectie zijn extra lang, wat bijdraagt aan een ruimtelijke en luxe uitstraling.

De vloeren van Riga Vloeren Kingsize zijn verkrijgbaar in dry-back. Alle varianten zijn geproduceerd met embossing in register. Hierdoor ontstaat er een houtstructuur, waardoor de vloer haast niet van een echt houten vloer is te onderscheiden. De vloer ziet en voelt heel natuurgetrouw.

De slijtlaag van deze collectie heeft een dikte van 0,55 mm. Hierdoor zijn de vloeren uit de Riga Vloeren Kingsize collectie geschikt voor toepassingen met een zeer intensieve belasting. Deze PVC- vloeren gaan gemiddeld 45 jaar mee. De stroken uit deze collectie zijn 151 cm lang en 23,5 cm breed.

Riga Vloeren Business Collectie

De Riga Vloeren business collectie komt in 4 verschillende kleuren. Elke kleur is verkrijgbaar in zowel de click als de dry-back variant.

De slijtlaag van deze PVC-collectie heeft een dikte van 0,55 mm. Hierdoor zijn de vloeren uit de Riga Vloeren Business collectie geschikt voor toepassingen met een zeer intensieve belasting. Deze PVC- vloeren gaan gemiddeld 45 jaar mee.

De stroken van de dry-back varianten zijn 122,9 cm lang en 23,8 cm breed. De stroken van de click varianten zijn 122 cm lang en 22,5 cm breed.

Riga Vloeren Herringbone

De Riga Vloeren Herringbone collectie komt in 10 verschillende kleuren. Met een vloer uit deze collectie heeft u de sfeer van een houten visgraat vloer en alle voordelen van een PVC vloer!

Alle varianten zijn geproduceerd met embossing in register. Hierdoor ontstaat er een houtstructuur, waardoor de vloer haast niet van een echt houten vloer is te onderscheiden. De vloer ziet en voelt heel natuurgetrouw.

De slijtlaag van de dry-back collectie heeft een dikte van 0,55 mm. Hierdoor zijn de dry-back vloeren uit de Riga Vloeren Herringbone collectie geschikt voor toepassingen met een zeer intensieve belasting. Deze PVC-vloeren gaan gemiddeld 45 jaar mee. De stroken van de dry-back varianten zijn 60 cm lang en 12 cm breed.

De slijtlaag van de click collectie heeft een dikte van 0,3 mm. Hierdoor zijn de click vloeren uit de Riga Vloeren Herringbone collectie bestand tegen zwaar huishoudelijk gebruik en hebben de vloeren een gemiddelde levensduur van 30 jaar.

De stroken van de click varianten zijn 60 cm lang en 14 cm breed.

Riga Vloeren Stone

De Riga Vloeren Stone collectie komt in 2 verschillende kleuren. Beide kleuren zijn verkrijgbaar in zowel de click als de dry-back variant.

De slijtlaag van de dry-back collectie heeft een dikte van 0,55 mm. Hierdoor zijn de vloeren uit de Riga Vloeren Stone dry-back collectie geschikt voor toepassingen met een zeer intensieve belasting. Deze PVC- vloeren gaan gemiddeld 45 jaar mee.

De stroken van de dry-back varianten zijn 61 cm lang en 30,5 cm breed. De slijtlaag van de click collectie heeft een dikte van 0,3 mm. Hierdoor zijn de vloeren uit de Riga Vloeren Stone click collectie bestand tegen zwaar huishoudelijk gebruik en hebben de vloeren een gemiddelde levensduur van 30 jaar.

De stroken van de click varianten zijn 61 cm lang er00,5 cm breed.