Verouderde Vloeren

Riga vloeren biedt verschillende oppervlakte­texturen in de collectie Verouderde Hardhouten Vloeren. Elke collectie heeft een uniek en krachtig eigen karakter, gekenmerkt door een individuele, warme en natuurlijke sfeer.

Lees verder

Antique Provence

De Antique Provence is een mooie en eigentijdse vloer. Deze vloer heeft een robuuste uitstraling met karakteristieke noesten en zaagstrepen. Daarnaast heeft hij een met de handgemaakte vierzijdige velling.

De planken zijn onbehandeld en verkrijgbaar in visgraat, hongaarse punt en versailles paneel. Daarna kan deze behandeld worden in ruim 40 verschillende kleuren.

Antique Luberon Riga Houten Vloeren Amsterdam

Antique Luberon

Binnen de Riga specials hebben we nu ook de Antique Luberon. Deze Verouderde planken zijn geborsteld en hebben een mooie robuuste uitstraling met karakteristieke noesten.

De planken zijn onbehandeld en verkrijgbaar in visgraat, Hongaarse punt en versailles paneel. Daarna kunnen deze behandeld worden in ruim 40 verschillende kleuren.

Antique Ardèche Riga Houten Vloeren Amsterdam

Antique Ardèche

De Antique Ardèche is een prachtige en klassieke vloer. Deze met de hand verouderde ‘soft touch’ is verkrijgbaar in planken, visgraat of Hongaarse Punt. De vloeren zijn voorzien van natuurlijke open scheuren en karakteristieke noesten met handgemaakte vierzijdige velling.

De planken zijn onbehandeld en verkrijgbaar in gebrand, geborsteld, visgraat of Hongaarse punt. Daarna kan deze behandeld worden in ruim 40 verschillende kleuren.

Paneel op maat

Paneelvloeren zijn vloerdelen doorgaans uitgevoerd als vierkante tegels met de meest aparte, fabuleuze patronen. Versailles parket vloeren geven je vanaf de eerste stap een koninklijk gevoel.

Deze luxueus uitziende houten vloer dankt zijn naam aan Palace de Versailles, het prachtige paleis van Lodewijk XIV. Dit bijzondere vloerpatroon bestaat uit vierkante frames met daarbinnen met elkaar verweven houten stroken.

Over het algemeen worden deze vloeren geplaatst in statige grote woningen. Maar uiteraard kan iedereen die verliefd word op een bepaalde vloer deze vloer aanschaffen. Uiteraard liggen de prijzen van deze vloeren hoger dan een reguliere vloer. Mede vanwege de productiekosten (omdat het ambachtelijk handwerk betreft) en de exclusieve hout sorteringen ligt de aanschafprijs van deze vloer hoger.

Gecombineerde houtsoorten

Veel van de paneelvloeren zijn samengesteld uit meerdere houtsoorten. Zodoende is er naast de unieke patronen ook variatie in de kleuren in de vloer. Veel gebruikte houtsoorten zijn: eiken, noten hout, canadees maple, wengé en teak.

Unieke patronen

In een persoonlijk gesprek tonen wij u graag de verschillende beschikbare patronen, zodat u een indruk krijgt van wat deze markt te bieden heeft. Laat u inspireren.

Upgrade uw woning

U kunt er zeker van zijn dat een paneelvloer de status van uw huis aanzienlijk verhoogt. Niet te vergeten dat de algehele waarde van uw huis zal toenemen.

Paneelvloer Antique Versailles Piemonte Riga Houten Vloeren Amsterdam
Paneelvloer Knotting Hill Versailles VIRGIN oiled Riga Houten Vloeren Amsterdam