Traprenovatie

Is uw trapbekleding aan vervanging toe? Of heb u net een nieuwe woning? Ook voor traprenovatie zit u goed bij Riga vloeren en kozijnen. Wij kennen tal van mogelijkheden om uw trap er weer als nieuw uit te laten zien.

Verder lezenContact opnemen

Renovatie van trappen

Traprenovatie eiken

Bent u een liefhebber van hout en wilt u uw trap renoveren? Dan kiest u natuurlijk voor onze eiken traprenovatiepanelen. Logisch, want eiken is stoer, sterk, duurzaam en ‘warm’.

Een trap is tegenwoordig niet alleen meer noodzakelijk maar is ook een echte eyecatcher in een ruimte. Een houten traprenovatie verdient daarom de nodige aandacht en afwerking.

Een houten trap heeft een rijke uitstraling en in vergelijking met vinyl of laminaat het meeste karakter. Omdat de overzettreden met een toplaag van onbehandeld eikenhout worden geleverd, kunt u de houten trap afwerken met een olie in een kleur naar keuze.

Riga eikenhouten lamelvloer 6.4 (6)
Traprenovatie met Tapijt van Swing Riga vloeren en kozijnen Amsterdam

Traprenovatie tapijt

Tapijt dempt het geluid van voetstappen, voelt lekker warm aan en voorkomt uitglijden. Tapijt is bovendien buigzaam en zacht, en is ideaal om uw trap te bekleden.

Bij Riga vloeren en kozijnen gebruiken wij het merk Swing. Binnen deze lijn zijn diversen kleuren beschikbaar. De Swing is geschikt voor “zwaar” woongebruik. De Swing is kleurecht en door de gesneden pool geeft de Swing een levendig effect aan uw trap.

Een echte aanvulling voor uw woning

Traprenovatie Sisal

Sisal is een natuurlijk product dat wordt gemaakt van de vezels van de Agave plant (Agave Sisalana) die in Zuid Amerika, Afrika, India en Azie groeit. Sisal is vernoemd naar de Mexicaanse havenstad Sisal, vanuit deze plaats werd vroeger de meeste sisal geëxporteerd. De naam van het plaatsje komt van het Maya siísil, hetgeen ‘vochtigheid’ betekent.

Sisal kent men voornamelijk van het sterke sisal touw, maar dankzij de moderne weeftechnieken maakt men er ook karpetten en vloerbedekking van. Sisal is sterk en wordt absoluut niet kaal of plat gelopen. 

Sisal is zeer geschikt voor mensen met een huismijtallergie. Omdat Sisal een fibervezel is hecht stof zich niet aan Sisal. Sisal is verkrijgbaar in mooie natuurtinten, waardoor uw trap een luxe uitstraling krijgt. 

Traprenovatie met Sisal Riga vloeren en kozijnen Amsterdam
Riga eikenhouten lamelvloer 6.4 (5)

Traprenovatie PVC

Bent u op zoek naar een goede slijtvaste, duurzame en mooie oplossing om uw trap te renoveren? Dan is traprenovatie met pvc misschien wel de perfecte match!

Zoals u misschien al weet heeft een pvc vloer veel voordelen ten opzichte van andere type vloeren. Zo zijn pvc vloeren onderhoudsarm en kunt u ze gemakkelijk schoonmaken én houden. Daarnaast zijn pvc vloeren tegenwoordig op het oog bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.

Als u uw trap wilt laten renoveren met pvc kunt u kiezen tussen een hout- of betonlook. Zo kan de trap gerenoveerd worden met pvc in dezelfde of kleur als de vloer van de begane grond en als u het mooi vindt dat de trap afsteekt van de vloer dan kiest u voor een contrasterende kleur. Zo combineert u bijvoorbeeld een vloer in betonlook met een trap in houtlook. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden.

Bel of mail en vraag naar de opties en de mogelijkheden.